Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.
Hms.nr.239791

En ny generasjon krykker!
Active Ergobaum Dual har trippel demping og er utviklet for de som ikke kan bruke tradisjonelle albuekrykker (se Active Ergobaum 7 G). Krykkene er designet for å være lette i bruk, redusere sekundærskader, samtidig som de gir komfort for de som skal gå mye med krykker over tid.

Avlastning for armer og skuldrer
Et støtdempende system er plassert i underarmstøtten, og består av fem individuelle støtdempere som forhindrer komprimering underarmene. Det andre støtdempersystemet som finnes i krykken er plassert i krykkens grep, og det tredje støtdempersystemet er plassert i spissen av selve krykken. Til sammen gir de tre støtdempere systemene den mest komfortable og avanserte axillarkrykken i verden!

Sammenleggbare!
Active Ergobaum Dual kan enkelt legges sammen når den ikke er i bruk, og passer derfor spesielt godt når brukeren må ta med krykkene på reise eller beveger seg (f. eks hattehyllen på et fly)

Active Ergobaum Dual eller Active Ergobaum 7 G?
Active Ergobaum Dual inneholder de samme funksjonene som kjente Active Ergobaum 7 G. Den største forskjellen er at Active Ergobaum Dual har hovedstøtten i underarm og i armen, mens Active Ergobaum 7 G er en ren underarmskrykke. Active Ergobaum 7 G inneholder to forskjellige støtdempersystemer, mens Active Ergobaum Dual har tre forskjellige støtdempersystemer (ett ekstra system for underarmsstøtten til krykken). Brukere med store smerter i hånd og håndledd bør absolutt velge Active Ergobaum Dual.


*Man får egne vinterdoppsko til å sette på om vinteren. Disse settes på og man får et godt grep med pigger mot snø og is.
  
Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.
Hms.nr.236820
Lev Art.nr. 1001-100 X-treme Terrain Winter Cap (doppsko integrert pigg, par)


*Man får også lettere doppsko for de som ønsker en lettere krykke.
 
Lev Art.nr. 1001-101 Ultralite Cap (doppsko lettvekt, par)

Hvordan søke om hjelpemidler?