Active ErgoBaum 7G Krykker

Active Ergobaum
7G Krykker

For brukere som lever med kroniske plager og diagnoser

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

Hms.nr. 236819 Active Ergobaum 7 G Lettvekt (for inne og utebruk)
Hms.nr.234446 Active Ergobaum 7 G (terreng/utebruk)

Vi anbefaler å se video:

Active Ergobaum 7 G kan søkes på gjennom NAV Hjelpemiddelsentral og kommer i flere modeller. Se mer info nederst på denne siden eller kontakt oss.
Active Ergobaum er en ny generasjon avanserte krykker som er spesielt utviklet for de som er avhengige av krykker i hverdagen. Her får du flere unike funksjoner som du ikke finner i tradisjonelle krykker. De fleste krykker i vanlig handel er utviklet for korttidsbruk (overtråkk, benbrudd etc.) og kan gi kroniske brukere unødvendig slitasje og smerter i hender, håndledd og skuldrer. Over tid kan dette føre til nedsatt mulighet for å kunne bruke krykker, og behovet for andre hjelpemidler vil bli aktuelt. Derfor anses våre krykker som viktig for å forebygge sekundærlidelser og opprettholde en aktiv hverdag.

Unike egenskaper
Active Ergobaum har en innebygget demping i selve krykkefoten som tar imot slag og støt som kan gi ekstra smerte og slitasje for flere brukergrupper. Det ergonomiske krykkehåndtaket har også en innebygget demping i tillegg til et mykt polster. I kombinasjon med at vinkelen på håndtaket kan endres vil dette gi mulighet for korrekt belastning på håndledd, og gi variasjon for de som trenger dette.

Verken hender, armer eller skuldrer er designet for å bære kroppsvekten vår over tid. Unødvendig mange får derfor belastningslidelser, smerter og faller når de går på krykker. Active Ergobaum øker livskvaliteten og reduserer frustrasjonen og misnøyen som veldig mange opplever ved å være avhengig av krykker.

Krykkene leveres standard med:

  • Bli sett og se. LED- lys som gjør det mulig å se hvor man setter krykkene i mørket og reflekser på flere steder. Dette forebygger farefulle situasjoner og fall.
  • Hurtigkobling for å kunne legge samme krykkene. Gjør det mulig å ta de med seg på reise og i bagasje.
  • Sikringsstropp forhindrer at du mister krykkene og faller i aktivitet.
  • Vinkeljusterbart og polstret håndtak for å redusere belastning på håndledd og håndflate.
  • Kneplattform i tilpasset høyde for å hvile deg når du går over lange avstander.
  • Innebygget demping i krykkefot. Tar imot støt og slag som forplanter seg i utsatte ledd.
  • Leddet doppsko for å hele tiden ha kontakt med underlag- forhindrer fall.

Active Ergobaum 7 G
Det kan være vanskelig å ta stilling til hvilken krykke man skal velge. Vår standard modell Active Ergobaum 7 G er en allround krykke som kan brukes både inne og utendørs. Den store doppskoen vil fungere som en truge på bløtt underlag som våt jord, snø og sand (lettere doppsko kan bestilles som tilbehør). Et sikkert valg når krykkene skal brukes på flere underlag. Vinterdoppsko bestilles separat (se lenger ned på siden).
Vekt: 1,35 Kg 

Active Ergobaum 7 G Lettvekt
Noen brukere ønsker å ha en lettere krykke. Det er ikke vekten av krykken som gir slitasje og smerte, men det er vår egen tyngde og støtene mot bakken som kan være utfordringen. For de som bruker krykkene mindre ute i terrenget vil lettvektskrykkene være et godt alternativ. Disse er også lettere for den svært aktive bruker som løfter krykkene mange ganger i løpet av en dag. 7G lettvekts krykker blir levert uten knestøtte, og med Ultralite Cap doppsko. Vinterdoppsko bestilles separat (se lenger ned på siden).
Vekt: 1,1 Kg

Tilbehør

Vinterdoppsko

*Man får egne vinterdoppsko til å sette på om vinteren. Disse settes på og man får et godt grep med pigger mot snø og is.

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.
Hms.nr. 236820

Lev Art.nr. 1001-100
X-treme Terrain Winter Cap (doppsko integrert pigg, par)

Lettere doppsko

*Man får også lettere doppsko for de som ønsker en lettere krykke.

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.
Hms.nr. 255486

Lev Art.nr. 1001-101
Ultralite Cap (doppsko lettvekt, par)

Håndtak «small» (par)

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.
Hms.nr. 256395

Lev Art.nr. 1011
Active Ergobaum håndtak «small» (par)


Active Sitwalk  1-2-3! 

Klikk her for å gå til produktActive Ergobaum Junior- For aktive barn!

Klikk her for å gå til produktActive Ergobaum Dual

Klikk her for å gå til produkt

Vekt: 1-1,2 kg
Maks brukervekt: 150 kg
Ca. høyde bruker: 152-198 cm
Kommer i farge: Svart