Løftesetet som gjør deg selvstendig og gir mulighet for å forflytte deg ut av rullestolen

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

Active Up W – for rullestol

Hms.nr. 311447

Active Up W gjør det mulig å reise og sette seg selv fra manuell rullestol, elektrisk rullestol eller scooter.

Hjelpemidlet gjør forflytning enklere for personen selv eller de som skal hjelpe. Active Up Wheelchair er et løftesete som er spesielt utviklet for de som sitter i en rullestol og har utfordringer med å forflytte seg selv. Løftesete gjør bruker i stand til å reise seg og sette seg fra rullestol. Setet kan også brukes til forflytning fra ulike høyder, for eksempel fra rullestol til seng.

Løftesetet gjør det mulig for flere å klare seg selv i hverdagen, og kan spare pårørende eller helsepersonell for tunge løft i hverdagen.

Løftesetet har lav egenvekt og kan raskt monteres på de fleste rullestoler (se montering).

Enklere å forflytte seg selv fra rullestolen

Det er mange som har utfordringer med å forflytte seg i hverdagen. De fleste som har denne utfordringen, må ha hjelp av andre. Dette medfører at mange får begrenset sin frihet og brukere er avhengige av pårørende/helsepersonell i hverdagen. Active Up Wheelchair har en løftehøyde på hele 20 cm. Dette gjør at man kan forflytte seg selv med mindre belastning på skuldrer og armer. Enheten er intuitiv og betjenes enkelt med en håndkontroll som har 2 opphøyde knapper for «opp» og «ned».

Enkel å ta med seg

Active Up Wheelchair er et nytt innovativt hjelpemiddel med lav egenvekt (3 kg) og er svært lett å montere i rullestolen. Enheten har et oppladbart batteri uavhengig av muligheter for strøm. Ved hjelp av en håndkontroll kan man selv bestemme hvor mye hjelp man ønsker for å kunne reise eller sette seg på en trygg måte. Løftesystemet har 4 ulike posisjoner, og gir mulighet for ulike posisjoner for oppreising, eller ulike sittestillinger.

Komfortabelt å sitte på

Sitteenheten er av viskoelastisk skum, og kan sittes på i timevis. Dersom du er i høyrisiko for å utvikle trykksår anbefaler vi deg å drøfte dette med din ergoterapeut eller fysioterapeut.

 

Fordeler med Active Up W

  • Enkel å bruke, det er ikke behov for verktøy ved montering
  • Hjelper de som har utfordringer med å reise eller seg sette seg på en trygg måte, og kan brukes ved sideveis forflytning
  • Kan brukes overalt, når som helst
  • Hjelper brukere opp til 180 kg
  • Ladbart batteri – varer i 4-7 dager

Blir levert med følgende tilbehør

1. Oppladbart batteri
2. Batterilader

Hjelpemiddeldatabasen

Active Up W - for rullestol Hms.nr. Kommer

Active Up W – for rullestol!
Klikk her for å gå til produkt

Tekniske spesifikasjoner

Løftehøyde ca 15 cm
Fra sittebredde 43 cm og oppover