Active Support – The Apple

Active Support - The apple

Forebygger feilstillinger og muliggjør aktivitet!

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

Hms.nr.237622

Forebygger feilstillinger og muliggjør aktivitet!
God posisjonering er en forutsetning for aktivitet for mange brukergrupper. Våre posisjoneringsputer kan bidra til at brukere med nedsatt muskelkraft, smerter eller bevegelsesvansker kan få bruke hendene sine i daglige aktiviteter. Putene er utviklet for å gi både støtte og stabilitet for de som sitter eller ligger store deler av dagen, og for mange vil de også kunne være et godt alternativ for bord i rullestol.

Denne innovative puten passer spesielt godt for både barn og voksne i rullestol, eller andre som sitter store deler av dagen. Puten motvirker spenninger i nakke, skuldrer og armer ved å løfte vekten bort fra skuldrene. Active Support -The Apple kan på mange områder erstatte et bord, siden puten har en relativt stor understøttelsesflate.
Puten gjør det mulig for flere å utføre daglige aktiviteter som f. eks betjene data, gjøre håndarbeid, lese en bok eller holde et barn.

Praktisk informasjon
Puten er laget av et mykt stoff av høy kvalitet med teflonoverflate. Dette gjør puten lett å rengjøre og fjerne flekker fra.
Putetrekk er 80% polyester og 20% ​​bomull og har en innebygd glidelås som gjør at dekselet kan vaskes og vaskes separat. Innerlommen er laget av 100% bomull.
Selve innholdet består av små polystyrenperler. Disse gir en solid trykkfordelende støtte, samtidig som det gjør det enkelt å tilpasse seg kroppen.
For å få den perfekte støtten kan det være nødvendig å ta noen av perlene ut.

Putetrekket kan vaskes på 30 grader på et mildt program.

Modeller
Støtteputen er også tilgjengelige i to andre modeller – Active Support «The Pear» og Active Support «Handpad», som begge er spesielt gode når du sitter og utfører daglige aktiviteter.

Praktisk informasjon

Puten er laget av et mykt stoff av høy kvalitet med teflonoverflate. Dette gjør puten lett å rengjøre og fjerne flekker fra.
Putetrekk er 80% polyester og 20% bomull og har en innebygd glidelås som gjør at dekselet kan vaskes og vaskes separat. Innerlommen er laget av 100% bomull.
Selve innholdet består av små polystyrenperler. Disse gir en solid trykkfordelende støtte, samtidig som det gjør det enkelt å tilpasse seg kroppen. For å få den perfekte støtten kan det være nødvendig å ta noen av perlene ut.

Putetrekket kan vaskes på 30 grader på et mildt program.

bara-hjelpemiddelpartner.png

Historien bak putene

I 2002 oppsto ideen om de første putene i serien. På den tiden hadde en nær slektning til den islandske ergoterapeuten BJARGEY INGÓLFSDÓTTIR fått ALS sykdom, og puten ble spesielt designet for ham som armstøtte i rullestolen. Puten viste seg å være så god at det ble satt i gang en grundig videreutvikling av puten i samarbeid med både brukere og helsepersonell. Bokstavelig talt har man høstet fruktene av dette arbeidet og resultatet ble Active Support-The Apple og Active Support -The Pear (og Active Handpad).


Active Support Backup

Klikk her for å gå til produktActive Support – The Pear

Klikk her for å gå til produktActive Handpad – Riktig posisjonering muliggjør aktivitet!

Klikk her for å gå til produkt

Hjelpemiddeldatabasen
Art.nr 1700-1