Active Path Finder 

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

Active Path Finder

Active Path Finder er spesielt utviklet for brukere som lever med Parkinson eller andre nevrodegenerative sykdommer. Noen av disse opplever problemer med å gå, og blir stående og trippe eller opplever å «fryse fast» uten å komme videre. Active Path Finder gir visuelle tegn ved hjelp av en laser for å hjelpe mennesker som har uregelmessig gange.

Hvordan virker det?
Active Path Finder er en anordning som man fester til skoene. Påmonterte justerbare lasere lyser opp foran føttene som markerer hvor man kan sette neste steg med en grønn lysende stripe. Når man går over streken får man en rytme som gjør at det blir langt enklere å flytte beina sine, både med tanke på skrittlengde og hurtighet. Active Path Finder kommer i 3 ulike størrelser som gjør at de passer de fleste skostørrelser.

Størrelser:
-M: 35-38 art.nr. 2700-1
-L: 38-41 art.nr. 2700-2
-XL: 41-45 art.nr 2700-3

«Min far er super fornøyd med produktet. Active Path Finder hjelper ham til å gå bedre. Han er 82 år gammel og går dårlig på grunn av Parkinson sykdom, men Active Path Finder gjør det mulig for han å gå – noe som betyr veldig mye for han i sin situasjon»
Marianne, datter – om Active Path Finder

«Det er en god ide. Projiserte linjer er et godt hjelpemiddel, men frem til nå er de bare blitt bygget inn i krykker og rullatorer»
Peter Schmidt, National Parkinson Foundation, USA

Vi anbefaler deg å se video.
Kontakt oss for en hyggelig prat, produktdemonstrasjon eller tilbud!

Hjelpemiddeldatabasen
-M: 35-38 art.nr. 2700-1
-L: 38-41 art.nr. 2700-2
-XL: 41-45 art.nr 2700-3

Hvordan søke om hjelpemidler?