Ledsagerbøylen U-GO

LEDSAGERBØYLEN U-GO – LA OSS GÅ SAMMEN!

-Spesielt utviklet for svaksynte og de som har gangvansker

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

Hms.nr. 269961

Ledsagerbøylen U-GO – La oss gå sammen!
Spesielt utviklet for svaksynte og de som har gangvansker

Et nytt norskutviklet hjelpemiddel!

Ledsagerbøylen U-GO er et hjelpemiddel som er spesielt utviklet for de som har behov for støtte/ledsaging når de går. U-GO bøylen egner seg for både barn og voksne, enten de har nedsatt syn, nedsatt balanse, svekket muskulatur, CP, eller andre funksjonsnedsettelser. Det er innovativt og nytt hjelpemiddel som kan gjøre verden mer tilgjengelig for flere!

Historen bak- Ingen grenser

Ideen bak U-GO kom til sommeren 2018. Det var først da Marianne Hebnes så muligheten til å kunne gjøre noe for sin venn Bjarte. I 2012 deltok Bjarte i TV-serien «Ingen grenser» med Lars Monsen, hvor en gruppe mennesker med funksjonsnedsettelser var med Monsen på tur. Dette inspirerte Marianne til å ta kontakt med Bjarte for å kunne realisere drømmen hans om å bestige Preikestolen på tross av øyesykdommen hans. De knyttet fort et vennskap og hun var ledsager for ham i forbindelse med løp og turer. Bjarte har en aktiv livsstil og stor lidenskap for naturen, til tross for hans manglende evne til å se.

Hvem kan benytte seg av U-GO bøylen?

I dag er U-GO bøylen et nyttig hjelpemiddel for alle som har utfordringer med å gå med ulike funksjonsnedsettelser. U- OG bøylen er utformet slik at det til enhver tid gir brukeren et godt grep å holde i, selv om terrenget og underlaget skulle endre seg.

Hvilke bruksområder har ledsagerbøylen

  • I rehabilitering
  • For ledsaging/støtte i ulike omgivelser og terreng
  • I daglige aktiviteter (som å reise seg, sette seg, hjelp opp av seng)
  • Kan brukes i ulike fritidsaktiviteter som bading, shopping, konserter m.m.
Hvorfor U-GO bøylen?
 
U-GO bøylen er spesielt utviklet for å gi et trygt og godt grep over tid for både ledsager og personen som blir ledsaget. Flere vil få mulighet til å gå i omgivelser man ikke kommer til med andre hjelpemidler. Håndtaket av gummi med god ekstra god friksjon som  er viktig når det regner eller man blir svett på hendene.
Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!
 

Hjelpemiddeldatabasen
Art-nr 269961