Active Up – Et portabelt løftesete

Active Up - et portabelt løftesete som kan brukes overalt

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

Vårt art.nr. 2900-1
Hms nr.
298502

Active Up er et portabelt løftesete som passer spesielt godt for de som allerede har en løftestol, men som også trenger hjelp til å reise seg selv andre steder. Løftesetet veier kun 3 kg og kommer i en transportbag som er enkel å ta med seg.

Nå er det enklere å reise seg selv hvor som helst!

Det er mange som har utfordringer med å reise seg i hverdagen. De fleste som har denne utfordringen har derfor en stol med oppreisningsfunksjon i eget hjem, men må ha hjelp av pårørende eller andre for å reise seg andre steder. Dette medfører ofte tunge løft for pårørende eller at man får begrenset sin frihet til å bevege seg i samfunnet. Kanskje vil man sitte i sofaen med sine nærmeste, på en ordinær stol på familiebesøk, i en stol på restaurant, hos legen eller på terrassen når man er på ferie. For mange har ikke dette vært mulig uten hjelp før nå.

Hvem passer Active Up for?

Har du utfordringer med å reise deg i eget hjem og trenger hjelp, så har du utfordringer med å reise deg mange andre steder også. Active Up løftesete kan ikke erstatte din ordinære løftestol, men er et kjærkomment portabelt hjelpemiddel andre steder i huset eller når man er utenfor eget hjem. For de som har utfordringer med å reise seg er de 5-10 cm første centimeterene veldig tunge. Active Up løfter i 4 omganger og har en løftehøyde på hele 20 cm. Dette gjør at man kan reise seg med selv med mindre belastning på skuldrer og armer, og sette seg trygt uten å «falle» ned i stolen. Enheten er intuitiv og betjenes enkelt med en håndkontroll som har 2 opphøyde knapper for «opp» og «ned».

Active Up portabel løftesete er beregnet til personer som har vanskelig for å komme seg opp fra sittende posisjon, eller å sette seg på en trygg måte i ulike miljøer. Enheten kan være til god hjelp for pårørende og helsepersonell som ofte må utføre tunge løft og forflytninger i hverdagen.

Enkelt å ta meg seg

Active Up er et nytt innovativt hjelpemiddel med lav egenvekt (3 kg) og er svært lett å ta med seg. Enheten er alltid klar til bruk og kan brukes hvor som helst uten noen form for montering. Det medfølger en transportbag som enkelt kan bæres med på skulderen. Du kan fortsatt bruke de møblene du omgir deg med, og har mulighet til å klare deg selv.

Enheten har et oppladbart batteri uavhengig av muligheter for strøm.

Ved hjelp av en håndkontroll kan man selv bestemme hvor mye hjelp du ønsker for å kunne reise eller sette deg på en trygg måte. Løftesystemet har 4 ulike posisjoner, og gir mulighet for ulike posisjoner for oppreising, eller ulike sittestillinger.

Med en egenvekt på kun 3 kilo inkludert batteri, lader, bæreveske med stropp og løfteenheten kan den enkelt fraktes med hvor som helst.

Fordeler med Active Up

  • Enkel å bruke, og ingen behov for montering
  • Hjelper de som har utfordringer med å reise eller seg sette seg på en trygg måte
  • Kan brukes overalt, når som helst
  • Blir levert med en transportbag som gjør den enkel å transportere når du er på farten
  • Hjelper brukere opp til 120 kg

Standardtilbehør:

1. Oppladbart batteri
2. Batteri lader
3. Vaskbart trekk
4. Portable bag
 
 


Av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler vi ikke Active Up i bil.

Active Up skal ikke brukes i rullestol, ønsker man løftesete til rullestol er Active Up W løsningen.

 

Active Easyriser

Active EasyRiser– Aktiv, trygg og selvhjulpen!
Klikk her for å gå til produkt

Hjelpemiddeldatabasen
Lev-artnr. 2900-1

Vekt 3 kg

Løftehøyde 20 cm

Sittebredde 45 cm

Rygghøyde fra 50-80 cm

Sittedybde fra 38-51 cm

Ryggbredde 45 cm

CE-merket


Av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler vi ikke Active Up i bil.

Active Up skal ikke brukes i rullestol, ønsker man løftesete til rullestol er Active Up W løsningen.