Active Raptor G1 – gjør sjøen tilgjengelig for flere!

Active Raptor G1

– Gjør sjøen tilgjengelig for flere!

Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

Hms.nr. 252472
Kajakk
Ekstra lette årer
Transporthjul for kajakk (tilpasset Active Raptor G1)

Kajakk er en av de mest voksende friluftsaktivitetene i Norge. Active Raptor G1 kajakk er beregnet for både barn og voksne som ønsker å komme seg ut i naturen, men som har behov for mer stabilitet og tilpassede løsninger enn de som finnes i ordinære kajakker.

Enkel ombordstigning
De som har nedsatt muskelstyrke eller bevegelighet kan oppleve utfordringer med å forflytte seg over i ordinære kajakker, og komme seg på plass nedi kajakken. Active Raptor G1 er en stabil «Sit on top» kajakk som er utviklet for å gjøre på- og avstigingen lettere. Det høye standardsetet gjør det mulig for flere å sette seg ned i kajakken både fra bryggekanten og fra stranden, og gjør det langt lettere å reise seg.

Trygt på sjøen
Selve skroget til Raptor Kajakk G1 skiller seg fra ordinære kajakker. Skroget er utformet som en katamaran i bakkant, noe som gjør kajakken stabil ved forflytning, men også når man møter bølger. For brukere med nedsatt stabilitet i overkroppen vil det være ekstra viktig å få mest mulig stabilitet fra kajakken.

Lasteplass
For enkelte brukere vil det være aktuelt å ta med seg nødvendig utstyr på lengre turer som f.eks en manuell rullestol. Det er god plass til å transportere en sammenleggbar rullestol i bakkant av setet på Active Raptor G1. Utstyr og last sikres enkelt med lett integrerte lastestropper.

Nyttelast
Mellom beina til padler finner man et oppbevaringsrom som enkelt kan betjenes med et grep. Her kan man legge mobil, nøkler, medisiner eller andre saker som man ikke vil skal bli utsatt for sjøsprøyt eller regn. Det er også god plass til å få med seg nødvendig utstyr bakerst på kajakk.

Se også Active Raptor G2 for mulighet til å bruke ben for fremdrift.

Tilbehør:

  • Transporthjul (spesialtilpasset Raptor G1)
  • Ekstra lette årer

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!