Gründer eller en god ide?

Gründer eller en god ide?

«Det hjelper ikke å ha et godt produkt om ikke kunden vet at det finnes»
-Thomas, CEO HjelpemiddelPartner

HjelpemiddelPartner inngår partnerskap med gründere som ønsker å lykkes med helseteknologi i Norge, med mulighet for skalering til utlandet.

For å lykkes med et produkt er det viktig å kjenne til markedet. Derfor ønsker vi å inngå et partnerskap før produktet er klart, slik at vi er i forkant med eventuelle utfordringer som måtte dukke opp. Dersom dere ønsker å lykkes mot NAV Hjelpemiddelsentraler/helsemarkedet møter dere mange utfordringer som vi allerede kjenner til.

Vi vet hva det innebærer å være gründer og at ting ofte tar lengre tid enn man tror. Derfor er vi også tålmodige og bistår med faglige innspill fra markedet om dette er ønskelig. Som vår partner setter vi opp en kortsiktig og langsiktig strategi som er bærekraftig med fokus på kundesegment, prissetting, markedsføring og salg. Vi jobber mot et felles mål om å nå ut til de rette kundene med riktig og god kompetanse. Vi har over 11 års erfaring i bransjen, og har et stort og godt nettverk som dere vil kunne dra nytte av.

Vi er opptatt av at din bedrift gjør suksess fordi vi lever av det samme. Vi har ikke hundrevis av produkter i vår portefølje, og vil aldri ha det. Jo flere produkter man har, jo større sannsynlighet er det for at noen forsvinner og blir en del av mengden (eller havner på side 500 i en produktkatalog). HjelpemiddelPartner skal være «den lille kjempen» som inngår langsiktige partnerskap, og vi har et brennende ønske om å lykkes med deg som gründer!

Ta kontakt med oss om du har en god ide, et spennende produkt eller bare vil slå av en hyggelig prat!